مشاور مطبوعاتي رييسجمهور در نوشتاري در وبلاگ خود با عنوان « آقاي باهنر كجا را نشانه رفته است؟»
به انتقاد از اظهارات روز پنجشنبه نايبرييس دوم مجلس شوراي اسلامي پرداخته است.
به گزارش ايسنا در اين نوشتار آمده است:
آقاي باهنر نايبرييس محترم مجلس شوراي اسلامي ادعا کرده است که اگر توصيه رهبري نبود احتمال داشت هشت يا نه نفر از وزرا راي نياورند و اين آغاز خوبي براي دولت نبود.
اين اظهارات از جنبههاي مختلف قابل بررسي است، اما به نظر ميرسد بيش از هر چيز بيانگر آن است که آقاي باهنر کوشيده است تا تلاشهاي نافرجام خود را براي عدم راي اعتماد حداقل هشت تن از وزراي پيشنهادي توجيه کند.
مستند اين ارزيابي و عقيده ، اظهارات روز چهارشنبه آقاي حميد رسايي نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي است که گفته بود فضاي خوبي از تعامل و همکاري ميان مجلس و دولت به وجود آمده و فقط آقاي باهنر در تلاش است تا مجلس به هفت تن از وزراي پيشنهادي راي اعتماد ندهد.
پس از رويکرد بسيار مثبت و سازنده رييسجمهور محترم براي آغاز فصل جديدي از همکاري نزديک ميان دولت و مجلس شوراي اسلامي ، انتظار ميرفت نايبرييس محترم مجلس ، موضعي همسو با جو حاکم بر مجلس شوراي اسلامي اتخاذ کند و از منظر تفاهم ، دوستي و همکاري با دولت سخن بگويد، اما اظهارات وي علاوه بر آن که هيچ سنخيتي با تبعيت از رهبري ندارد ، توهين به نمايندگاني است که با راي مستقل ، آگاهانه و هوشمندانه خود ، يک دولت قوي و کارآمد را تشکيل دادند و از رييسجمهور براي آغاز دور تازهاي از فعاليتهاي گسترده و متنوع در جهت پيشرفت همراه با عدالت ، حمايت به عمل آوردند.
اگر آقاي باهنر به واقع ، نظر رهبر فرزانه انقلاب را مبناي تصميمگيري مجلس ميدانست ، جا داشت زماني که آقاي علي مطهري يک نماينده محترم همسو و هماهنگ با ايشان ، صحت و درستي نظر رهبري را زير سوال برد ، به ايراد سخن مي پرداخت ، رفع شبهه ميکرد و اقدام به توجيه همکاران خود در اين زمينه مينمود.
موجب تعجب است که چرا آقاي باهنر در صدد برآمده است تا راي قوي مجلس شوراي اسلامي به وزراي پيشنهادي رييس جمهور را زير سوال ببرد و براي اين کار نيز به بدترين روش ممکن روي آورده است.
اين روش از آن جهت قابل سرزنش و نکوهش است که باعث تضعيف جايگاه رهبري و شان و منزلت مجلس شوراي اسلامي نيز ميشود. مجلس هشتم در نوبتهاي مختلف و با جهتگيريهاي هوشمندانه و آگاهانه خود نشان داده است که از ولايت مطلقه فقيه تبعيت کامل دارد ، بنابراين اگر قرار بر اين بود نمايندگان محترم مجلس به نظر نسبتدادهشده به رهبري عزيز عمل کنند، قطعا تمامي وزراي پيشنهادي رييسجمهور بالاترين راي اعتماد را از مجلس به دست ميآوردند.
به نظر ميرسد آقاي باهنر به صورتي عجولانه تلاش کرده است تا به قيمت زير سوال بردن راي اعتماد مجلس شوراي اسلامي به وزراي پيشنهادي ، محملي براي توجيه ناکامي خود در برانگيختن نمايندگان مجلس به عدم راي اعتماد به تعداد بيشتري از وزرا پيدا کند.
استناد نايب رييس دوم مجلس شوراي اسلامي به نظر رهبر فرزانه انقلاب در خصوص راي اعتماد به وزراي پيشنهادي، در حالي صورت ميگيرد که چنين نظري از مجاري رسمي مانند دفتر معظم له مورد تاييد قرار نگرفته است . اين موضوع يادآورد خطاي مشابهي است که چندي پيش جناب آقاي ابوترابي نايبرييس اول محترم مجلس شوراي اسلامي مرتکب شد و طي آن نامه خصوصي رهبر معزز انقلاب به رييسجمهور محترم درباره معاون اولي آقاي رحيم مشايي را منتشر کرد.
نگارنده از صحت و سقم نظر نسبت داده شده به رهبر معظم انقلاب بياطلاع است اما به نظر ميرسد اين نظر به صورت علني و از مجاري معمول ابلاغ نشده و احتمالا به صورت غير رسمي و خصوصي به رييس محترم يا هيات رييسه محترم مجلس منعکس شده است ، که در اين حالت ، آقاي باهنر بايد روشن سازد با کدام منطق و عقلانيتي اقدام به انتشار نظرات رهبري کرده است؟ آيا چنين رويکردي را بايد به حساب تبعيت از ولايت گذاشت يا آن که خداي ناکرده ايشان براي توجيه برخي اقدامات بينتيجه خويش ، حاضر است به راحتي از رهبري به عنوان اساسيترين و مهمترين منبع اعتماد عمومي هزينه نمايد؟
آقاي باهنر بايد به اين نکته توجه نمايد که نايبرييس مجلس است و از چنين جايگاهي لازم است بيشترين همسويي و هماهنگي را با روح و جو حاکم بر فضاي مجلس ، بروز دهد. امروز مجلس شوراي اسلامي و دولت دهم در مسير همکاري و همدلي هرچه بيشتر گام برميدارند و انتظار ميرود کساني که خود را در موضع ارشديت و برادر بزرگتر نسبت به ساير نمايندگان فرض ميکنند ، در مسير خلاف جريان آب شنا نکنند و به جاي اختلال و سنگاندازي ، راه اين همکاري و همدلي را تسهيل نمايند.